用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若瑟小學 2010-11 小三家長入嚟傾吓
樓主: Derdad
go

2010-11 小三家長入嚟傾吓 [複製鏈接]

妳哋好嘛?囝囝派咗去邊班呢?
升上三年班,希望仲可以同妳哋喺BK度交流:

andybebe
bobo321
chun2002             3C
Derdad                 3C
GogoCheung         3C
hknew
JustinBB
KinKin_Mama        3A
mirrorfun
Tatama123
Kinkin Mama

chun2002             3C
Derdad                 3C
GogoCheung         3C

你地就好啦, 幾個一齊有伴.
有無人同我一樣係3A班?
Kinkin Mama

仲有九日開學啦...
Kinkin Mama

我囝都係逢星期一和星期四係最多書要帶, 個書包真係重, 我每日都係比大半支水佢, 飲完係學校水機再添, 輕得小小都好, 佢都試過係學校因為書包重跌倒, 紅晒返嚟, 幾肉痛, 今日仲要落雨, 帶埋把雨傘, 好似帶到成身都係野, 好論盡, 如果要帶埋飯, 我諗佢會似走難多過似返學.
Kinkin Mama

我囝都係飲好多水架, 佢以前都係帶兩樽水返學, 但係佢覺得太重, 所以寧願係學校水機再添, 點解你囝囝唔試吓?
Kinkin Mama

哈哈, 搞笑

我囝成日話小息十分十分短喎, 去洗手間 + 飲水 + 塞三文治落口, 已經夠鐘啦, 又要上番去.
Kinkin Mama

我囝個班都未有通告, 可能今晚會有啦.

我都希望當日可以天氣好d, 等小朋友可以玩得開心d
Kinkin Mama
‹ 上一主題|下一主題