用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5]
樓主: 小B維維
go

根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5] [複製鏈接]

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5]

cyrusma,

我走時開始上堂, 佢無喊喇.

當時在地鐵站(佢話唔舒服, 原來係失控), 無toilet我無得選擇, 仲要安慰lambert, 佢主動講: sorry無褲換呀, 我隨身一定有膠袋, 因為佢有時會vv, 話時話, 平時在家都有做, 但今次係三年來覺得自己最偉大一次, sorry, 好彩大家食完早餐.   

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5]

pelie,

thanks!!

argusmum,

香工sale係咁多間都一齊架??

argusmum, kakamum,

我都係想佢4-5歲先學phonics吸收得好d.

heimom,

the zoo phonics is used in Singapore which is developed in USA.  my friend's son learning that in Tuen Mun and only 1:4 ratio coz no one knows about that.

Cyrusma,
Lambert都有潔僻,佢都試過疴嘔,每次我都洗佢腦,而家不至於喊,可能我在旁,但佢會內疚,今朝我同佢講,cyrus喊,你叫佢唔好喊啦,我地(lambert未入廁所)好勇敢架,洗乾淨就無事,唔洗喊架,原來佢見到人喊又想喊.

唔滿意包回水wor, 梗係跟大隊啦!

21/1去香工, ArgusMUM 帶團, 行程豐富, 保証成團, 滿載而歸, 唔滿意包回水:

1. Central
2. Kittych0309
3. CheriLee
4. Joy_E
5.  byychan (1:30到富臨)

各位早晨:

有無人返工呀??

sacwen,

我1:10在灣仔交野俾人, 要在灣仔月台等你, 你放工call我.

Cyrusma,
lambert放假就鬼咁早六點幾醒, 流鼻血(我家得二十幾濕度), 平時叫都唔起身.

sacwen,
好似果邊少d站到九龍灣??

sac.wen 寫道:
咁即係行將軍澳方向過去 ?

[quote]
byychan 寫道:
sacwen,

我1:10在灣仔交野俾人, 要在灣仔月台等你, 你放工call我.
[/quote]

Argusmum,
今日你唔來無得同你chat添, 21號你係咪放一點?

cyrusma,

nose bleed, or nasal bleeding (medical term)

唔知等陣有無名牌相認? 麻煩大家到時幫手介紹下

sacwen,
好似夠人啩.

btw, 坐荃灣線可轉少一次車, 如我早交收完可過來中環搵你, 我地到時電聯啦!!

kitty, cyrusma, argusmum,

乜野hall呀, 係咪旅行果次?

Argusmum,

你家姐未生都唔出奇, 我都高齡啦!

陳師奶,
咁又真係勁搞笑, 佢有晒美容院工具? 係咪可代化粧?? :

sac.wen,
你太客氣喇, 自己知自己事, 我可能同argusmum同生肖   

cheri,
高齡產婦lor!i

cyrus,

咪係, 咁我都唔知點同argusmum傾偈.

Cyrus123 寫道:
作c,都話age吾係問題lor,下次我5同你傾計ga [quote]
ArgusMum 寫道:
sac.wen
.....記得果時入院間房,個個都好鬼大年紀,,有AGE GAP...同佢地都傾唔到計...
[quote]
]

喂喂喂, 我地要開part 6喇, 講年齡唔係野少.

cyrusmum,

你根本後生, 唔洗安慰, 我都話同argusmum同生肖lor.

cheri,

12years gap

argusmum,

唔出聲?? 你講e院d人咋, 好彩唔係我地.[quote]

ArgusMum 寫道:
Cyrus Ma
弊在佢地個個都唔出聲....無你咁爽架.....
人地都話同你好o岩傾lor....[quote]

好呀!

Cyrus123 寫道:
bbychan:
一陣你教我點做你引文下面条age link 丫
‹ 上一主題|下一主題