用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保羅書院小學 St Paul boys 2nd in letter
樓主: bbcoco2
go

St Paul boys 2nd in letter [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+bbmic+於+15-11-22+發表學額

原帖由 PhilC 於 15-11-23 發表
請問你有冇去interview?聽聞係有去in的先收reject信,其他仲未出,唔知係唔係?

...
學校先出reject信?

引用:Just+call,+letter+will+sent+out+on+early

原帖由 a328 於 15-11-23 發表
Just call, letter will sent out on early Dec
點解有家長收到reject信... 唔通真係reject出先?

引用:有無人知second+round有幾多人入 +

原帖由 mcmc2014 於 15-11-25 發表
有無人知second round有幾多人入
大約300人

引用:我覺得都係收old+boys+多😞😞

原帖由 Boopoo 於 15-11-26 發表
我覺得都係收old boys 多😞😞
Old boys都好多人申請架

引用:有朋友收到信喇,快D去check信箱啦! +

原帖由 monodad 於 15-11-28 發表
有朋友收到信喇,快D去check信箱啦!
你朋友收到2nd in信嗎?

引用:是first+in+和+second+in+的總分計算,+old

原帖由 JKR 於 15-12-01 發表
是first in 和 second in 的總分計算, old boy 和弟弟滿分100分(first in 加10分),  無關系小朋友滿分90分 ...
咁睇其實old boy都冇著數。
當初仲以為大家都以滿分100分計,old boy多人10分添

引用:回覆+Ryan_baba+的帖子 去見第二輪,+要帶

原帖由 PAJMama 於 15-12-12 發表
回覆 Ryan_baba 的帖子

去見第二輪, 要帶証書, 如果証書吾多,收的機會是否較微?謝謝! ...
附加資料唔一定只係証書,應該計面試表現收生

‹ 上一主題|下一主題