用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York k1 offer
go

York k1 offer [複製鏈接]

醒目開學勳章

引用:你覺得好就係好,你覺得差就係差,用家講好

原帖由 ctnt2012 於 14-12-01 發表
你覺得好就係好,你覺得差就係差,用家講好好,非用家話好差,你會信邊個?

...
我由初初將York 做正選變後備,而家䥅月變返正選啦

醒目開學勳章

引用:我都係用家,囡囡而家pn,+我開頭都聽好多負

原帖由 ctnt2012 於 14-12-01 發表
我都係用家,囡囡而家pn, 我開頭都聽好多負面消息,信以為真,到而家我越黎越鍾意york,老師好好有愛心又學 ...
其實我上pg 同interview 過之後,真心好鍾意間學校同老師,不過睇多左Ek,心真係有動搖過。

但我join 埋fb york 既用家專頁,睇埋2015-2016 小學 fb page...

就對York 好有信心。

佢商業都係收學費姐,有幾商業?學費,雜費, 車費得york收咩?

其他學校free?

醒目開學勳章

引用:都係個句,唔需要理人點講,我都係俾人話yo

原帖由 cherryird 於 14-12-01 發表
都係個句,唔需要理人點講,我都係俾人話york唔好講足4年,又如何?我小朋友今年好好彩考到幾個小學offer, ...
Fb 都好多家長報喜,考到好幾間小學恭喜你地

醒目開學勳章

引用:請問國際班每天有多少時間小朋友會對住NET+

原帖由 pig@_@pig 於 14-12-03 發表
請問國際班每天有多少時間小朋友會對住NET 班主任?

我爬文好似只係英文及數學堂, NET 才留係課室?! ...
我都想知清楚d

醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由+kimber_peony+於+14-12-04+發

原帖由 twk005 於 14-12-04 發表
嗰首how are you today? Are you sleepy, are you angry, are you happy today? Happy face. 佢好好好鍾意 ...
我囡一唱歌就唱晒架啦。

Sun sun sunny day, it's a sunny day. Sunny sunny sunny sunny, its a sunny day.

仲有cloudy day, rainy day.

Go home song ...

How are u today ?

Whats your name?

Hello song

我囡2歲已經唱熟晒

日日要我抱晒佢d公仔,佢企上窗台唱比我地聽。

York 真係有一手。

yostarz  我個仔都係,上曬腦  發表於 14-12-5 09:04
‹ 上一主題|下一主題