用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 CKY出咗2nd in list.
樓主: babe725
go

CKY出咗2nd in list.   [複製鏈接]

引用:Can+anyone+share+the+kid+2nd+in+process/

原帖由 Mama238 於 12-11-22 發表
Can anyone share the kid 2nd in process/ questions ?
阿仔話入班房有兩個老師,一個用中文問、一個用英文問,有讀中、英文書,有計數,有讀中文詞語,亦有看圖講故事,等候時可劃畫,但老師冇睇,成個過程一個小時。

家長晌hall做問卷,第一題:用3個字形容小朋友;第二題(2選1作答):我唔記得另一條問題,其中一題問,小朋友一向鐘意返學,最近幾日都話唔想返學,問家長點處理?

chunyatmama  OMG, I answered both.  Oh no......  發表於 12-11-22 12:03
ac917  Oh...so stupid am I.  I answered both.  發表於 12-11-22 11:47

回覆:CKY出咗2nd in list.

所以好多人好快寫完走得。
我有朋友開頭都答哂,後尾望返上去就知答一題,即刻攞過張寫過。

回覆:CKY出咗2nd in list.

我仲見有人答晒滿晒2條,仲要反轉背頁都寫埋

跟住我再望真d問題前一句真係寫"Answer 1 of the following question"所以都停筆。

答多答少都交咗,可能佢地個比重多晌小朋友表現呢!

引用:點解我囡話冇問中文? +

原帖由 brima 於 12-11-22 發表
點解我囡話冇問中文?
我都相信每組有少少唔同,有d組有問詞語、有d冇,我只能代表我個小朋友果組咋!

‹ 上一主題|下一主題