用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 VICTORIA 13/3 INTERVIEW
樓主: GAT
go

VICTORIA 13/3 INTERVIEW [複製鏈接]

如果pg真係可以直升,13/3面試就已經少左機會,咁8/5面試即係無希望.

原帖由 mirage2007 於 10-3-18 18:48 發表
我都想知呀,果日見到門口張interview list成
600-700人都有...(我估)

嘩...咁多人IN....咁8/5咪無咩機會

原帖由 winisa 於 10-3-18 22:49 發表
細b好似係分開架...丈夫交form嘅時候專登問過...如果唔係佢都唔會講明淨係得幾間分校有啦...

仲有喎....大b嘅interview過兩個禮拜就有result,細b5月先in...所以應該唔會一齊啦... ...

謝謝你呀! 咁我都安樂d..想問下...in既問題會唔會唔同呢

原帖由 winisa 於 10-3-18 23:40 發表
sorry...咁呢個我就唔知...

唔緊要啦

雖然佢咁講,不過聽人地話pg真是容易入d

原帖由 熊貓BB 於 10-3-21 16:43 發表
Some sisters are talking about HMT, harbour height and harbour green 收生人數.. I brought my baby to playgroup yesterday and read the notice... try to remember as far as I can.

HMT: 36 for am, 36 for ...

唔該晒,你的資料好詳細

其實咁擔心,不如打電話去問下啦!我相信佢地都會樂意回答既

我想問下收到讀一三五或二四的家長,如果返唔足五日,會唔會照讀住先,還是搵第二間呀?
‹ 上一主題|下一主題