用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 2010全港中學排位
樓主: khmama
go

2010全港中學排位   [複製鏈接]

Michael你幾十歲人,小學生行為,專登開個新ac出嚟搞事,做啲有建設事情把啦!喺到講埋啲無為嘢...知小小扮代表用嚟容這你種人真係最好不過:tongue:

原帖由 ling0928 於 11-5-4 13:28 發表
各位,
體諒吓哪 ! 可能 michael 做緊糧地倌, 家裡有老婆養, 食緊軟飯, 得閒無聊, 周圍引火囉 !

我都同你諗法一樣,大人做大事,點會好似佢咁,做埋啲無為嘢,緊係佢超得閒,幾十歲人都唔化.....

原帖由 winglongyan 於 11-5-4 17:23 發表
Hi, Michael2011

我不是P.6生家長,我囝囝是P.5生,出年就選中學,我只是來取資料.

我真是不明白,點解妳講來講去都係話不公平.***unfair for the schools (teacher and student) and the parents in HK***

我真係好 ...

如果佢講得出原因,就唔洗令到咁多人話佢唔啱,

其實大家都係講道理...

原帖由 Michael2011 於 11-5-4 17:44 發表

Dearest Kilykilyk (sir / Madam),

I don't think here is the place to  講道理 !

And I don't think here are so many many people or members, as nearly all the members are using strange logn-in name su ...

點解版主唔封咗這個人??無嘢好講,講我id名奇怪,奇怪得過佢個人??受全部人咀咒,唔方有運行

其實真係無需再回覆個搞事份子,他不是講道理那種,
咁厚面皮o既人,就算你們幾咁有道理,佢都不會聽,
佢就只係隨便講幾句反話,就得到你們強烈回覆,
佢已達到目的,搞事成功....

唔好再答佢,佢無引就會走

唔知有無睇錯,下面個排名,1-103名裏唔見元朗"趙聿修紀念中學",趙律修真係差咗咁多??盧幹庭都69名..

http://www.maths1000.com/index.php?action=schoolranksdetail&id=6

‹ 上一主題|下一主題