用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 喇沙小學
go

喇沙小學 [複製鏈接]

原帖由 wanglee 於 10-9-9 16:26 發表
想問下幾多分先機會大,20分chance high or not.

好多人20分,要25分先ok
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

原帖由 小曳人 於 10-9-9 17:14 發表

唔駛喊~
km 嘅小朋友都入到好好嘅小學, 係.. 過兩年要辛苦d囉!

Hi 小曳人,想請教吓你2位小朋友o甘叻,你會俾佢讀蔡繼有呢d new thinking school還是DBS呢d傳統名校<
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

原帖由 elmolly 於 10-9-9 17:44 發表

代答先, 佢講左target DBSPD同YW喇

佢個大曳人唔會比d仔去so called "new thinking school"嫁, 啱無?

點解呀,叻人響呢d學校係咪得到更充份既發輝?

原帖由 小曳人 於 10-9-9 18:06 發表

絕對應同
但最後係點, 無人知
我應該會報港同..
到係嗰句: 到時先算!

btw, 我自己都覺得個大仔有d特別 (唔敢講真係叻過人地啦~) 但係細仔得幾個月大咋, 唔好咁快話佢叻啦! 仲食緊兩餐夜奶呀~ 陰功! ...

曳人讀traditional school怕唔怕悶死,至怕影響情緒同性格呀

‹ 上一主題|下一主題