用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人打算排通宵呢?保良局譚區陽少芳紀念幼稚園 ...
go

有冇人打算排通宵呢?保良局譚區陽少芳紀念幼稚園 [複製鏈接]

原帖由 sharon26788 於 10-11-1 00:29 發表
唔會

聽聞以前可以直上陳守仁,但係而家既機率低左.

跟本冇直上呢回事
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

Btw, 乜舊年有人通宵排隊?
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

原帖由 sundae525 於 10-11-1 11:34 發表

其實有d比較唔出名的學校反而有家長排通宵, 好似藍田佛教金麗, 年年都有人排通宵. 我早2年見到人訓街, 都好似你咁惗, 有無咁誇?
惗真d, 其實反映學校的安排不好, 不懂體諒家長 (故意制造人龍). 係咁既學校成長, 真 ...

第一次聽報名kinders要訓街

原帖由 rain621 於 10-11-1 14:35 發表

唔係呀, 上星期上水鳳溪都有人排隊瞓街啦, 新聞有報導呀~~!!

呢d學校好好架?我乜都唔識名都未聽過

原帖由 rain621 於 10-11-1 14:48 發表
年年都有人通宵排隊, 你SEARCH下你們就知, 可能你們沒有留意.

呢間學校因為係全英文學校, 但又有學卷, 所以有一定程度吸引力.

我老公今朝早4-5點去到, 已經排了80幾90人, 不過好多人都係放張椅子係到, 都唔係真係 ...

o甘間學校又好似幾唔錯,o甘樣排隊可唔可以投訴阻街等警察掉晒佢
‹ 上一主題|下一主題