用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 祟真第一批i10月9日nterview 的媽媽是否有收到offer信? ...
樓主: hongyiuhit
go

祟真第一批i10月9日nterview 的媽媽是否有收到offer信?   [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+hongyiuhit+於+13-10-21+發表

原帖由 tkinwong 於 13-10-21 發表
我個女上年的遭遇同你差唔多。又係要等得耐,而且安排有點亂,但我都明白學校的困難。我女是大b,問題都識答 ...
祟真考得淺,一定唔止考你識唔識。我眼見玩具房等緊期間已經會西走一批。

引用:人人去到都有得考,沒有西走一批人,有些家

原帖由 Moco 於 13-10-22 發表
人人去到都有得考,沒有西走一批人,有些家長𣎴按自己組去了玩具房先俾老師請落返去等候,不要嚇人 ...
我講西走一班人係講嗰啲爆喊同勁扭又或者搶玩具嗰啲啫。唔好太敏感!不過我等得耐(最後個號碼),真係見到有落簿㗎!

引用:Quote:原帖由+macmate+於+13-10-21+發表祟

原帖由 cloudwingwing 於 13-10-22 發表
點解你見到西走一批?老師有俾分?
我親見每當小朋友扭計(我見嗰個直情扭到瞓地)或坐唔定走黎走去,有個老師會望吓佢個名,過一陣手上有個紙folder夾住啲紙(咁我估當然係interview名單啦!)跟住就寫低少少嘢。咁以上我都係自己眼見加合理地估吓。我又唔係佢哋老師,如果我估錯就請其他人糾正。

回覆:祟真第一批i10月9日nterview 的媽媽是否有收到offer信?

補充:我指西走一批並唔係指即時叫佢哋走,而係落簿寫低咗remarks。咁如果按老師相對小朋友當時嘅行為,我好難想像嗰位老師係寫緊正面評語囉:;pppp:

引用:各位媽媽,大家可以打去學校去問進度,+講小

原帖由 linda823 於 13-10-24 發表
各位媽媽,

大家可以打去學校去問進度, 講小朋友既英文名子, 老師會回覆大約幾時會寄信通知. 0廿起碼知道日 ...
有咁多人in,如果每個家長都打電話去問,仲要逐覆,咁個admin咪忙到傻?!

其實都唔爭在等多一星期啦

引用:但我上星期見依到已經有人話去註冊了.++所

原帖由 sammilcm 於 13-10-29 發表
但我上星期見依到已經有人話去註冊了.  所以可能等有人唔註冊佢又收一批, 最後先REJECT. ...
都未出result,何來註冊?!

引用:Quote:原帖由+sammilcm+於+13-10-29+發表唔

原帖由 leehimhim 於 13-10-29 發表
邊度有講收到offer注冊?
x2

‹ 上一主題|下一主題