用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 劍鳴幼稚園 K3 家長, 請問甲部派到心儀學校嗎?
樓主: alwaysbear
go

K3 家長, 請問甲部派到心儀學校嗎? [複製鏈接]

hi 03brian,
你小朋友是讀劍鳴嗎?上午定下午班呀? 我見你在第二個forum話入到ls喎, 恭喜你呀!
原帖由 03brian 於 08-12-14 13:50 發表
你是指自行分配學位?還是統一派位甲部?
;-) :-o 8-) :-? :-P :-x

haha.... 03Brian,
I know who you are la.... 阿女講咗我知誰人是 Brian in K3bp la! 好好彩阿女抽到協恩呀! 咁你會揀wy 定 ls 呀? 還是DBS?? 你個仔咁叻, 係咪好頭痛唔知揀哪間好呢!
原帖由 03brian 於 08-12-16 17:06 發表
safarimama,

thanks. safari抽唔抽到協恩呢?Brian讀k3BP. 如果我冇估錯, 他們是K2同班同學,我們在比賽場上見過幾了.

hi BRIAN,
哈哈.... 好多人都想"整定讀LS"嫁!!不過冇你咁好彩! 學校今年在第一輪好似只少有三個入到LS!
原帖由 03brian 於 08-12-17 11:10 發表
safarimama,

恭喜你呀! Brian 考間間都唔收(YW only waiting),都唔知係咪整定讀LS.

hi 03brian,
pls check pm!
原帖由 03brian 於 08-12-17 17:52 發表
safarimama,

do you know who the other 2 boys are?

多唔多就唔清楚, 但我識的劍鳴小朋友中有三個.
原帖由 lightning 於 09-2-13 23:10 發表
想問下KM多唔多人考到蔡繼有呢?

Thanks!
‹ 上一主題|下一主題