用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 陳守仁面試
樓主: eileenycm
go

陳守仁面試 [複製鏈接]

成個流程真的一等一 ! 大家有冇覺得tsl好像把差唔多月份的小朋友group埋一組, 對細仔幾公平!
;-) :-o 8-) :-? :-P :-x

如果有幸入2ND ROUND, 是否要IN家長? 是否校長自己IN? group interview 定 單對單?
原帖由 thomas_dad 於 08-10-20 11:29 發表
The school will release the short-listed applicants for Second Interview on 29 Oct 2008.

題外話....個校長都幾靚仔,又SMART,好似少少MIX .... 請問佢識唔識中文呀?
原帖由 minicat 於 08-10-22 16:19 發表

我真係太耐冇留意喇!轉咗校長可能變咗喇!我真大頭蝦!

hi Cathleen
咁你好大機會入2nd interview 喎....
原帖由 Cathleen 於 08-10-25 15:52 發表
我今日收到陳守仁電話, 佢問日後若果學校收您小朋友,  您會唔會諗住由french stream 轉chinese stream, 因為french個邊教中文好basic.  (因為我當初報名時選french).  跟住我就話好, 佢就幫我改record.  唔知有無人 ...

會唔會今晚過咗十二點, 睇佢個網就知呢?
原帖由 Coletteli 於 08-10-28 16:28 發表
It that we can check in school website tomorrow ? any body know ?
‹ 上一主題|下一主題