用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 91網:沙田區有無人已收到話收你地既小朋友呀?? ...
樓主: ice03
go

91網:沙田區有無人已收到話收你地既小朋友呀??   [複製鏈接]

引用:唔知有無人收到沙呂通知呢? +

原帖由 kakagilbert 於 13-06-10 發表
唔知有無人收到沙呂通知呢?
我朋友在sat pm 已有2nd in..waiting result

引用:有人知道沙呂會幾時通知結果嗎?好想快啲知

原帖由 kakagilbert 於 13-06-11 發表
有人知道沙呂會幾時通知結果嗎?好想快啲知結果。。。。
my friend received message yesterday

引用:Quote:原帖由+littletongtong+於+13-06-11+

叩門成功嗎?
yes.. I think so

引用:+今日都仲未有消息。。。。。 係咪無望 +

今日都仲未有消息。。。。。
係咪無望
入到2nd in 已經好勁,祝成功

引用:蕭小通常會幾時通知架,+我今天IN+完~

原帖由 ice03 於 13-06-11 發表
蕭小通常會幾時通知架, 我今天IN 完~
3day's latter...last yr

引用:回復+littletongtong+的帖子 多謝您~如果

原帖由 ice03 於 13-06-13 發表
回復 littletongtong 的帖子

多謝您~如果咁計今天如明天會收到消息嗎?好想蕭小收亞仔, 有無人已收到消息呀 ...
last year....3天內會phone call....好多人會放出黎。。。不要灰心

引用:嗯~+只好接受現實,+接受聖華吧啦~

嗯~ 只好接受現實, 接受聖華吧啦~
不要灰心。。去年德雅仲有得叩門。。school fee $1000+

引用:德雅是私校嗎??+好嗎?

德雅是私校嗎?? 好嗎?
they likes boy more...
fair school fee with quality

‹ 上一主題|下一主題