用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 聖瑪加利2nd interview
go

聖瑪加利2nd interview [複製鏈接]

你仔仔係英文, 中文同西班牙文都有唔錯既成績, 呢點係smc好buy架, 學校比較注重language, 所以語文好既小朋友會易入d.

原帖由 kakaloklok 於 09-10-12 23:21 發表
[quote]原帖由 hatfield 於 09-10-12 22:46 發表
我想問吓, 第二輪interview之後個程序係點?  幾耐會知道結果?  仲會唔有第三輪?

各位團友 :

我喺8月23日交 ...

Welcome to our big family!!

原帖由 kakaloklok 於 09-10-14 04:13 發表

...都係啱啱達標啫...(好彩, 好彩..)

今年多左時事題, 真係難左.  不過睇黎學校無固定答案, 主要係睇下小朋友既反應.

原帖由 godblessbaby 於 09-10-15 22:07 發表

對一個四,五歲大嘅小朋友係咪難咗d?!mouth:" />原來佢地搵緊"呢類小朋友"唔怪之得阿女唔得啦

2nd in 左都係waiting list呀?  咁今年果競爭又真係幾大, 早兩年有得2nd in等於收梗.

原帖由 WL1210 於 09-10-21 01:10 發表
My son 1st in 28 Aug, 2nd in 22 Sep, 2 Oct recevied letter, put on waiting list, so disappointed.

唔洗太自責既, 可能都唔關份表事, 學校都係睇interview既表現多d, 而且你可能好快收到通知呢, 唔好灰心.

原帖由 MaggieHei 於 09-10-21 23:46 發表
見到 FLIXCWT 我詳細資料, 我更相信我個小朋友冇 2ND IN 很大機會係我累左佢.

因為我填張 FORM 時好唔認真囉....

其實我唔你專登唔認真的.

當時佢IN 2:25, 我 2:15 去到. 又冇工作人員在. 過左一陣才 ...
‹ 上一主題|下一主題