用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York interview !
樓主: cobeyan
go

York interview ! [複製鏈接]

回覆:York interview !

今日interview,  覺得D 老師好有心機in, 幾有愛心同耐性,校舍又幾靚幾大,warm up circle time 安排得幾好,雖然只係有兩個外籍NET, 其他NET 係ABC,但氣氛好好,好開心,又有白兔比小朋友摸,真係唔似其他人講得咁差WOR....唯一我唔滿意係AM CLASS 得兩個鐘,其他野SO FAR 我覺得佢OK.....平心而論,大家都話HKPS 好好, 但INTERVIEW 方面嘅安排,無可否認YORK 有心D, 做得好D....不過可能因為HKPS 大部分都係內定嘅關係,所以interview 求其D....anyway,  我真心覺得york 其實無其他人講得咁差。

引用:想問下大家覺得份問卷係咪好有問題?因為有

原帖由 pakyin1108 於 13-12-23 發表
想問下大家覺得份問卷係咪好有問題?因為有個家長不斷批評份問卷不知所謂,啲問題大部份唔make sense,我自 ...
呢到好多人唔鐘意YORK, 只要大家用自己嘅判斷力去judge 佢好唔好就得, 網上資料做reference 好了。

引用:我地係special+K1,,其實都係PN課程,只係

原帖由 BALL_B116 於 13-12-23 發表
我地係special K1,,其實都係PN課程,只係全班都係一月小朋友,同埋係上午3小時,另外有識3個媽媽,小朋友 ...
Special K 係點apply 架? 有無校車?

引用:係要一月小朋友先得,正常報PN咁,到開學前

原帖由 BALL_B116 於 13-12-23 發表
係要一月小朋友先得,正常報PN咁,到開學前一,兩個月的家長會,校會先公佈,上午3小時,來回有校車

...
我阿B 係1月B,即係如果有am offer 的話可以轉?

‹ 上一主題|下一主題