用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 孩子有份參與的Portfolio
樓主: hair-health
go

孩子有份參與的Portfolio [複製鏈接]

回覆 6# KMY 的文章

我覺得好靚, 請問做大約每本幾錢? 如果你之前見學校已有交本portfoilo, 我唸好多都收你小朋友, 請問之前有in個那幾間?

回覆 9# k.kung 的文章

我的理據就係一本portfolio好重要, 學校睇你父母有無心做依本portfolio, 當然有d學校唔收或者環保理由只收幾張紙, 但係要做好準備, 除左大抽獎學校啦...........

回覆 14# k.kung 的文章

請你明白我晤一定要去揾專業製作做, 係要用(心)去做, 有d家長可能無咁多配套去做, 咪要出街做, 我相信如果學校無話唔收嘅, 你交form的時候無交個portfolio機會係有分別的, 我只係話報讀(私校或直資).

回覆 1# k.kung 的文章

請你由頭睇一次啦, 樓主話佢之前見學校無交過portfolio, 跟住去叩門才去做portfolio, 我意思係話如果佢係見學校時有交, 我(諗)會有好多學校收, 係諗呀, 唔好成日講專業製作啦, 總有係我無話一定收, 係我諗, 依d係個人意見!

回覆 2# Wingwingtong 的文章

我好認同你的講法. 機會唔係年年有, 比心機做好本portfolio, 唔理學校收唔收都好, 最緊要盡左力, 起碼話機會高一點!!!!!!!

回覆 17# k.kung 的文章

原來如此!
‹ 上一主題|下一主題