用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 真道手續費.........
樓主: Wingwingtong
go

真道手續費......... [複製鏈接]

想問問真道係好早收form, 晤知in左未呢, 今日打去問佢話重可以交form, 記得交$200手續費一齊交, 究竟幾時先無位呢? $200手續費真係幾貴!!!
   0    0    0    0

回覆 4# lsltennis 的文章

咁比$200真係晤值啦, 無deadline的話, 間學校咪會有好多資源!!!

回覆 16# lsltennis 的文章

我認同你的講法, 安排真要改下, 咁熱天氣, 大人可以ok, 小朋友控制晤到, 又多汗, 点叻都到面試都有影响啦! 另外$200手續費, 我覺得係貴, 但係收生無deadline就比較濫d, 另外眞道係行ib課程?

回覆 20# ziyi 的文章

首先你眞係眞道的超級fans, 你由k1留意每一間學校, 又去簡介會, 晤知最後有無讀真道, 你講得對, 我應該晤係咁適合依間學校, 留位費比一個同晤係問題, 而我本人覺得間學校$200手續費係貴, 收生無deadline, 前兩天打去都收form, 你比較清楚d每一間學校的資料, 都知收form有時間限制, 點解???????????

回覆 23# jdepp 的文章

係眞, 前兩日打去職員話你可以交form嚟, 記得交$200手續費!

回覆 25# jdepp 的文章

希望係啦!

點解你前言不對後語嘅, 你又話由k1開始留意d學校, 又去簡介會, 點會晤知邊類型呀, 你好清楚眞道的面試當日的資料, 你是否教職員? 其實d家長是以個人意見發表, 你何必那麼緊張呢!!!!!!!!!
‹ 上一主題|下一主題