用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 想替自閉寶寶找私人教授游水和鋼琴
go

想替自閉寶寶找私人教授游水和鋼琴 [複製鏈接]

我識一個教游水, 佢教我小朋友, 我亞仔都係自閉, 我地都係公眾泳池, 但佢有小組& 私人受教, 相當FULL, 另琴你在邊區? 如TKO / NP 教亞仔的老師OK, 如你有興趣, 我PM比你
原帖由 evonpig 於 11-5-5 17:03 發表
我個仔現在5歲半, 讀協康會第二年, 三年前被評估有自閉症.我想問有無有愛心同耐性的私人教授自閉寶寶游水?  因為我住公屋無會所, 要去公眾泳池.  另外想找私人於週末教授他鋼琴.  請問要幾多錢??  謝謝!! ...

hi, viscattery pm to you , pls check
原帖由 viscattery 於 11-5-12 23:21 發表
can I hv the info about piano teacher n swimming coach ? NP=north point? I would prefer private one as I have piano at home.

pls e-mail [email protected]

各位是否問我呢, 請先PM比我, 因我不知誰要, thanks

已 PM 給各位......................
‹ 上一主題|下一主題