用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 終於收到York PN班回信
樓主: Vlone778
go

終於收到York PN班回信   [複製鏈接]

回覆:終於收到York PN班回信

無pn offer 的係咪會有k1?

引用:我身邊有3個reject+2個waiting+3個offer +

原帖由 BALL_B116 於 12-12-08 發表
我身邊有3個reject 2個waiting 3個offer
請問他們有否出席簡介會? 有否k1 offer? Thanks.

我係廿幾號面試,仲未收到信,我target 係k1, 希望唔俾pn 我,俾k1.

引用:你的意思係唔想要+York+PN+offer.想要K+off

原帖由 BALL_B116 於 12-12-12 發表
你的意思係唔想要 York PN offer.想要K offer?
因為我覺得讀2小時太短,加上家人湊番學唔可以係九龍塘等2小時,但回家後又再出去接放學又好似浪費時間,所以唸住去第二間讀pn (普通幼稚園), 但我又好鍾意york , 所以想k1才讀york.

引用:我都今日收到信再下年K1+pm+offer..我個係1

原帖由 Jasmin映 於 12-12-14 發表
我都今日收到信再下年K1 pm offer..我個係1月大B, 但面試果日擺明眼瞓,全程當個老師透明,咩都唔做,連禮物都 ...
我仔當日都表現麻麻,希望有k1

我今日收到am offer,其實好開心,因為老師欣賞他,但我唔想要pn , 想要k1. 學校俾我的am offer 唔係我想要的時間,唔知可唔可以淨係俾k1我? 我仔表現麻麻,仲唸住實唔會有pn.

‹ 上一主題|下一主題