用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

N1AP [複製鏈接]

我囝囝都係1AP亦都好喜歡返學, 不過仲未好識講野. Miss Deanie 都有打俾我.
我問佢係咪一定可以升k1呢,佢話ok但not guarantee.

我打咗電話俾馮老師反映這件事. 佢話會反映給校長聽喎.
我話如果有咁嘅安排應該早d通知我哋,而家間間學校都已截止報名,打算直升的家長失哂預算.
唔通最後都係要讀番留下嗰間,都唔知仲報唔報倒tim

問了校長,playgroup的form是問是否會選km k1, 和n1學生一樣是要經過評估的, n1學生遲d都會收到這些表.
佢哋唔洗交留位費的,不是取錄,是"優先取錄"喎,同我哋一樣.

打電話去學校咪直接揾到校長傾囉.
因為我都好 ,如果囝囝冇書讀就 . C6問我點解選這間時我都o哂嘴.
而家唯有報埋屋村學校啦,都有不少不錯的,但係好多都唔再收form.. 昨天和C6商量後才call校長
我諗冇書讀時同校長talk吓囉

校長有話而家in緊人,不過我哋n1優先取錄’, 我估佢意思是先處理’n1才俾offer外人.

原帖由 siu_mei 於 08-11-14 11:29 發表
咁好嘅? 你可以直接揾到校長傾。 咁請問你有冇問校長點解突然改左新政策, 但又冇通知家長? 校長又知唔知有好多家長都一心諗住直升K1而冇報其他學校作後備呢?

...

我去呀,妳幾多號Table?
我冇問阿仔喎,不過佢成日唱Jingle Bells

各位去唔去旅行呀?我同阿仔去.

去旅行嘅團友
妳地在那兒吃lunch 定 bring lunch box俾小朋友呢?
‹ 上一主題|下一主題