用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 @_@ 邊一隻牌子書包好用 ????
樓主: YenYenMa
go

@_@ 邊一隻牌子書包好用 ???? [複製鏈接]

Re: @_@ 邊一隻牌子書包好用 ????

港島區: 利園2期 Shop 215 BAROCCO.

我兩個小朋友

Hello YongXin and claudi-mama,

其實我上Seven

lusiyilucy 寫道:
我今日買咗07年新款比中碼細小小的SEVEN書包比囡囡,真係好輕! : 囡囡同我一齊揀,佢勁中意個書包.仲可以半價買SEVEND顏色笔.囡囡好開心, 見佢開心,自己開心!

我都買

lusiyilucy 寫道:
係喔!無想過這問題,有沒有人可以分享吓經驗?我都想知.[quote]
snoopy 寫道:
想請問, 我睇過佢地的細碼及中碼, 但側邊係無地方放水樽, 請問你地小朋友會唔會覺得唔方便, 因我怕放入書包, 會攪到d書濕晒
[/quote]

Hello lusiyilucy and snoopy,

我對小朋友返學時, 除背上一個大書包, 還有手挽一個食物袋(snack bag)!   小兒

claudi-mama,

從Seven Official Website 睇, 每款只得一個size.
你可以去 Seven Official Website 仔細睇

2006年出的款式, 即小兒用的那一款, 我今年4月買, 因我貪2006款有一款細少少, 比較合仔仔高度, 是有內設書夾固定書本.
但我女女個書包是2007款, 同小兒用的那一個一齊買的, 是沒有設書夾固定書本的, 我估計係apple提供舊款的資料.
大家要買最好check 清楚!

原文章由 kcafa 於 07-8-14 17:01 發表
但我去看過zeven,沒有這樣喎:(內 設 書 夾 固 定 書 本 , 雙 扣 設 計 , 令 兩 邊 更 平 衡 ),我問過sales,zeven的書包是沒有設書夾固定書本的,為何會變了有呢,是apple提供錯的資料,或是有新貨出呢?
‹ 上一主題|下一主題