用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 其實大仔係咪會著數d?
go

其實大仔係咪會著數d? [複製鏈接]

其實未必,上年幫亞仔報k1有好多06細b,不過比起同年就好好多.唔使擔心,亞仔都係好活躍,st.cat 同 kv 都收在咗.老師睇小朋友有冇禮貌.
原帖由 hitomiykk 於 10-7-6 12:34 發表
我個仔係0802, 我無比佢讀N, 一直以黎都係KEEP 住每個星期上一次playgroup.....黎緊今年要報k1喇.....好多人同我講話"你個仔係大仔,實得啦"....
乜做大仔真係咁好咩? interview果陣唔係表現最重要咩?
另外,我真係比 ...

原帖由 hitomiykk 於 10-7-6 14:23 發表

我個仔禮貌上無問題..不過有d 怕羞.....
多b帶佢去公園同其他小朋友玩.

原帖由 hitomiykk 於 10-7-6 15:01 發表

多謝你既意見啊~
唔使客氣,希望你仔仔讀到心儀學校.good lucky

原帖由 hitomiykk 於 10-7-6 14:23 發表

我個仔禮貌上無問題..不過有d 怕羞.....
徐左帶仔仔去公園外,重要教仔仔主動d.我囝囝上年去in st.cat就好主動,老師叫囝囝玩個扣圈圈比佢睇,囝囝主動叫老師教佢玩,佢沒玩過.

原帖由 tiroro 於 10-7-7 08:32 發表
所以今年我好擔心我個細b到時連先生問咩都唔識聽..
Ilovekay0101, 我想問你當時面試時你個b表現係點架?
我會坐係隔離睇佢同老師玩,老師問完小朋友就會問你.(老師問小朋友不要加口代答佢哋唔鐘意)老師知道大b細b分別,問d問題都有小小唔同.
‹ 上一主題|下一主題