用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 Who is Chris Sir????
樓主: chantecaille
go

Who is Chris Sir???? [複製鏈接]

Del。

抱歉我不應解釋咁多,他的好自己明白可以!只請大家不要公䦕個人資料和相片!

麻煩你地講還講,唔好拖小朋友落水,考唔考到派唔派到都唔關你地事!叫人積口德唔好踩學校,咁唔該你地都積下口德唔好胡亂抹黑人⋯

回覆 hkpapa852 的帖子

個post 從來都無話係Chris sir自己打ga!而且絕對沒有copy你D野,係其他人 forward來的,其實資料好多都來自網上出發點都係幫到其他人啫,冇話係代表自己好得架!麻煩你自己唔好咁敏感,你又唔係乜野人洗唔洗講到影衰咁嚴重呀!仲有你睇我資料講理我小朋友,唔知呢D有冇品呢?

你中意起乜人底係你的事,但你自己都有子女都一様唔想他們受傷害,我地都有底線,如果再惡意中傷我地一定會採取法律行動

回覆 JoJo 的帖子

呢帖已經犯下版規12條內容已含有人身攻擊,我已去信要求處理但未有回覆,請跟進!

回覆 Sharon111 的帖子

欺騙,冇料扮有料,cheap精,呢D唔係人身攻擊係咩?你們係度討論大人就算啦,仲要攞人地小朋友來討論仲大大聲話冇,好心你咁不滿就唔好加入來fb啦!而家咪唔洗你眼冤囉!

你們一句有料怕乜人講就以言論自由來傷害他人,還要累及無辜的小朋友,大家都是爲人父母,見到的只會難受,請不要以任何理由妄想以網路欺凌而傷害別人,我們絕不容忍。

回覆 Sharon111 的帖子

其實你真是用心涼苦,咁討厭人地但又要咁留意,仲要cap理圖以証清白…

呢個post 已經開曬名貼曬圖,你唔係以為xxx就乜都得麻,你冇報過又知呃錢,講打手EK真係第一多架
‹ 上一主題|下一主題