用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 09-10 K1D 同學仔及家長有冇興趣gathering
樓主: jackjackb
go

09-10 K1D 同學仔及家長有冇興趣gathering [複製鏈接]

oh sor, 我好似最遲添 我係希彤媽媽呢
我想問下係咪無晒位啦 @.@
我先加咗人數在最底先啦 如果有位 請 pm 我過數呢 :)
麻煩晒各位搞手媽媽呀~
好勁 嘻~

小朋友姓名     組別    出席人數 費用
梓竣(Kobe)    小象     21
     $220
睿琳 (Erin)     小羊     11
    $110
子晴                 小羊     22
    $220
明翰  (Harvey) 小象    21
    $220
思衍                 小羊     22
   $220
巧嵐                 小象     11
   $110
以靜                 小兔     22
   $220
凱桐                 小兔     21
  $220
蕙心                 小羊     11  $110

浚羲                 小象     11(pls confirm)
紀彤                 小羊     11(pls confirm)
希彤 (Natalie)  小象    1大1細 $110

Hi HarveyF,

如果有位的話 請 pm 我入數的 account 呢, thanks.

Dear 明翰媽媽,

我入咗數啦 ^.^ thx
Ref no.: 5A08 ($110) ~ Thanks~

希彤媽媽

你哋好 pro 呀 thanks 各位
等我都返屋企搵搵啲整 cookie 用既 winnie the pooh 模先 ^.^ (好耐無整 哈)

明天見各位
好期待呀

希彤都係呢 返到屋企係咁講比爸爸聽佢玩咗啲咩 嘻

各位媽媽 Thanks a lot~ 今次約會搞得好掂呀~

嘻 我想問下各位拎 pro 相機既爸爸 可唔可以 share 啲相 or 片呀 ? thanks.

我都有啲相同片 不過係兒戲板 (我部相機加我既技術)

不過如果大家都想要啲相 我可以燒咗碟跟住 9 號家長日約你哋比你哋 ^.^ 有興趣就話我知啦~ yeah~

沒問題呀 你哋九號家長日會幾點返學校 ? 到時約你哋比你哋
你哋可以 pm我約我呀~

原帖由 孖bJAN 於 10-1-2 20:05 發表

我要呀   我都燒番隻碟比大家丫, 不過我老公影的相都唔係好掂......
‹ 上一主題|下一主題