用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 怕羞兼發台瘟
go

怕羞兼發台瘟 [複製鏈接]

小女已經K3, 有d怕羞兼一上台便驚,喊.
報d咩course train 吓好d?有無好介紹
   0    0    0    0

thanks eny,
but any course suggestion for training? anyone help me....

其實由K1至K3我做過好多野...但平時台下小女是沒有問題的,但一到上台表演or比賽, 開始扁嘴,嚴重的會喊,好驚好多人望住, 以前預備好的已經發揮唔到出來, 再加上有d是團隊性的好影響自己team...(我已經同佢報了出面的遊戲性的活動,eg: Mcdonald Halloween活動上台表演, 籌款活動上吓台取獎狀都驚....唉, 聽d mama話學吓朗誦比佢成日regularly表演會好d,是嗎...?

ilovethiscow:
   所以我咪想揾d course train 吓小女大擔, 好過响比賽or 表演先當training,
如果唔係d家長真係多得我唔少

jollyma:
   其實佢其他野無問題架,買野食係佢叫自己果份, 去7-eleven係佢自己去買(我離遠睇住), 平時又有早晨aunt, uncle....
    就是上台這問題就難倒我了

do-re-me: 你真聰明, 其實我係因為小女interview小一, 想佢大膽d...
其他家長: 多謝你哋嘅寶貴意見
cman626: pls check pm
‹ 上一主題|下一主題