用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母無玷聖心幼稚園 2011-2012 大家一齊報到啦 !
樓主: wsbobo826
go

2011-2012 大家一齊報到啦 ! [複製鏈接]

hello, i just got a phone call for my son, pm. need to go in tomorrow for the fee. may i ask how much is the school fee and all other fee? and is it many kids change to am class??

大家好,我仔08年12月,下午班,萍果組。我都發覺個杯好似冇用過,問佢就keep住話自己 同話食包(昨天蛋糕)。其它乜都冇講。問佢有冇唱歌或睇書就答我做功課

你哋D小朋友好勁呀,講到咁多嘢俾你哋知!我冇收到电話,不過放學時俾老師話我好幫呀仔拿書包

我下午班,都想收到電話,不過我自己接放學時老師都會同我講幾句

但係個燈籠好得意,不過好彩嗰個時間呀仔已經瞓咗我可以慢慢睇

回覆 131# happykaho 的文章

Hows your son, did you hear anythings from school?? Hope he is fine.
‹ 上一主題|下一主題