用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大埔道崇真幼稚園家長分享站-Part 3
樓主: 跳跳虎
go

大埔道崇真幼稚園家長分享站-Part 3 [複製鏈接]

Re: 大埔道崇真幼稚園家長分享站-Part 3

Snoopy,
我下個星期五會接送嵐嵐, 睇下見唔到你, kelly 個課室在那裡? 嵐嵐在波波池隔呢. 如果見唔到面, 11/7 都仲有機會見! 我諗住11/7下午順便同個女去換新身份証, 唔使再請假!
please check pm.

各位家長,

想問下知唔知下星期五是否沒有影子計劃的講座?

辛巴媽咪:
   你終於可以鬆一口氣!   

換証日期由10.7.06 至11.11.06

我星期五都會去聽, 回來再報料!
snoopy,

係呀嵐嵐得了清潔之星, 不過平時叫佢洗澡都唔係好願意 .
kelly 現在上台係唔係都唔怯場? 以前上大坑東時陳老師次次都係叫kelly 出來唱歌先, 做個好榜樣!  
我都好想個囡返全方位, 佢死都唔肯, 出去學英文又唔制

有沒有人今早去了咨詢會? 我囡病了所以沒有去. 另外想問一問下星期聖經週仲洗唔洗帶書?

開學時有張通告招募了, 前一, 兩星期已收到家教會來電. 如想做, 我諗要主動聯絡家教會.

一家三口 寫道:
ANGELCHANMA > 我查番D通告, 是7月10日懇親晚會的義工活動, 並沒有7月11日表演當日的義工招募?

我在'tick'了7月10日懇親晚會後括住幼稚園部!阿囡見到我做家長義工會好開心!

錢綽芝媽咪 寫道:
phyllic
我好同意呢間學校行政好亂,但譚校長盡心盡力搞很多好事,但下面的人員真是幫不到手,令很多家長十分不滿,我想妳的葉太叫好做義工是畢業禮,因為她也有叫我,我也以為懇親會不用買飛,以為自己是義工,但後來也要買飛,算啦!反正最後一年了!不過崇真是一間好學校,不應該被這些行政事影響聲譽!

Agree!我覺得校長好好!

snoopy 寫道:
Hi ANGELCHANMA:

昨日在後台太亂,太多人, 無時間同你說話, 你星期五會唔會帶同嵐嵐回學校玩呀!

我昨天都很累, 因下午去了換ID CARD, 之後再到Disneyland 玩到八點幾!後天約了9:15見老師, 會帶埋嵐嵐去, 你約了幾點?到時見!
‹ 上一主題|下一主題