用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局林文燦英文小學 第一天的感覺
go

第一天的感覺 [複製鏈接]

That is friendly person lor. Good la. We can't find principle like her.right!
I feel very nice for her when I saw her first day.

You are right. 佢想搞好學校

you are so funny person.
原帖由 bchi 於 10-9-3 15:53 發表
可能文校長去雜貨舖買花生油時講, 阿婆呀, 我地間學校好好呀, good 呀 !!
去飲涼茶時 : 阿伯, 我地好似國際學校架. very good 架 !!!
去街市買鯇魚 : 我地間學校d 學生好似你d 魚咁生猛架 )) so good 架 )))))) ...

Oh yes? Come on baby.... I sm waiting to u . Hahahaha
原帖由 bchi 於 10-9-3 16:04 發表

留意左你幾日的留言, 你係一個初初地, 蠢蠢地的可愛媽咪囉, 好想蝦你囉 kekeke

有你嘅歡樂令到我哋開心好多。
Happy person Ma
Mama mi ar

So we need to keep in touch ga even small things ga. Solve stress from kids homework Ma. 好開心睇到我哋冇所不談.

Ha, 荔枝角公園啊。唔好啦。我以前住果度嫁。
‹ 上一主題|下一主題