用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有沒有人收到聖三一的信
樓主: DL00
go

有沒有人收到聖三一的信 [複製鏈接]

我今天完成註冊了!

請問有冇人知 K1

兌現學券後的每月學費多少呢? Tks!

原帖由 babycoming 於 09-12-10 12:02 發表
今年SUMMER時曾經來過睇樓都有心郁過,但真係太貴喇.....所以我都係做返鄉下人羅 !
我拿甚麼報答耶和華向我所賜的一切厚恩 。(詩篇)

原來飯 $$ 另計!

唔該晒!

原帖由 babycoming 於 09-12-10 17:13 發表
msg from my fd, 佢囡囡係到讀緊
$2550 + $700飯費  this year
交11個月

對於心急嘅父母,要等到月底都幾耐吓,不過相比其他學校,聖三一應該算早 call waiting 了!
希望這個 Forum 冇人落空,個個如願以嘗啦!!        

原帖由 babycoming 於 09-12-10 17:29 發表
哈哈,kam,你真係好人 !
我今日打電話問過學校話無咁快知,起碼月底先知

你果樹太貴唷.....睇下好lu

恭喜大家先!!

唔知 Babycoming 點呢?佢 K1 好似排第九唔知會否 call 到佢呢?

原帖由 MuiMuiQQ 於 09-12-15 16:01 發表
讀呀! 讀呀! 聖三一小學都唔錯架 , 不過係私校囉 !

咁就真係考起嘞 ...... 小學咁多學生用車都有某些路線取消?真係估佢唔到 .....
再問問有冇褓母車行啦!

原帖由 babycoming 於 09-12-16 10:25 發表

哈哈,thx remember me 唷....我收到電話confirm offer本來開心到爆,但係.....今早打電話去問校車,譚太話沙田線取消左呀.......好down喇又 >.< 點算....點返學 ???

去程係順路嘅其他區上車得唔得?你沙田撘2、3個站係九龍塘 or 旺角上校車夾唔夾到?

原帖由 babycoming 於 09-12-19 12:10 發表

譚太話回程就有,去程因為小學果班人太早喎,所以都唔可以一齊坐喎,唉...煩呀....回程仲要唔係坐佢地校車,係街車咋....煩死....分分鐘要give up喇
‹ 上一主題|下一主題