用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

有無 year 7 ?? [複製鏈接]

請問有無 year 7 的家長, 開學了, 孩子們覺得如何, ??今年 year 7 收了多少人?? thx
   0    0    0    0

幾好喎, 想問下係唔係每個學生都一定要買 mac book, 如果負擔唔到, 點算好 ???

回覆 2# amypau83 的文章

唔係好明點樣英文班又再分 5班, 從 4 班中再加分 5 班 ??? 另唔係已經全英教學喇咩, 仲要再分 ?

回覆 1# amypau83 的文章

thank you, 想問下關於電腦的問題, 可回答下嗎 ?

唔係喎, 我問過個接線姐姐, 佢話 year 1 就不用自己買, year 7 就 必須一人一部, 仲要加 $ 買 licence, 一般 notebook 唔得, 一定要 apple mac book, 我諗住依家買定先啦 (橫店部機都壞壞地), 佢又話唔得, 買左都用唔到, 因要行佢地 d system, 我諗住依家買左, 到時一下子唔洗用咁多 $ 麻, 有個人話佢開一開學洗左 兩萬幾蛟呀, 我要去打劫先得喇

year 7 的朋友, 宏信 / 李兆基 / 聖瑪加利, 你們會該如何選擇
‹ 上一主題|下一主題