用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 博客來 11/7 免運費 (已結束)
樓主: huba
go

博客來 11/7 免運費 (已結束) [複製鏈接]

A-Mum 發表於 16-7-10 19:54
唔該曬!不過已經缺貨
根據以往經驗,免運期間會有補貨,所以要耐唔耐睇下,我一到12點就結帳,買第二轉時有一本無貨... 又要等聽日碰運氣...
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。
Learning to Read, Reading to Learn.

小時了了 發表於 16-7-11 01:06
嗚!嗚!好慘呀!我搭正12點即刻㩒制買書,連信用卡驗證成功畫面都顯示埋,正常最後畫應該彈張訂單編號的, ...
去會員專區 -> 訂單查詢,睇下落左單未,我訂完就見到有,仲有email通知

小時了了  無出現呀!  發表於 16-7-11 06:40
Learning to Read, Reading to Learn.

同日7月11號唔同時間落order,第一個order,13號已經取件,第二個order尋晚先到,第三個order而家都未出貨...

IloveJJ 發表於 16-7-20 18:37
哎~我聽日飛,咁實攞唔到啦!
去左書展未?have fun

IloveJJ 發表於 16-7-21 00:41
無去呀!今日有又學rugby又學砌高達,仲要執行李,唔得閒去呀!我上星期去咗page one, fun to read同訂博客 ...
砌高達都要出去學?

IloveJJ 發表於 16-7-21 08:43
係呢!我都後悔俾錢去學,原來同自己買返屋企砌一樣。細佬揀架,都唔知係咪知我平時唔會買

...
我同個女一人一盒,係好好玩既親子活動,新個套有隻熊bear,好多女仔鍾意

IloveJJ 發表於 16-7-21 10:47
第一,我唔買玩具的,佢哋用自己儲蓄買。第二,我唔砌模型的。我諗,呢個都係爸爸同媽媽唔同之處, ...
砌模型可以訓練解難、結構、耐性、手眼協調

bobbob  手眼唔協調都可以砌啲簡單嘅,例如渣古同魔蟹  發表於 16-7-21 14:56
‹ 上一主題|下一主題