用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 真道事件
go

真道事件 [複製鏈接]

對真道我唔熟悉, 只係睇報紙知呢件事, 但亦無表達過咩意見, 始終我唔係當事人, 唔清楚報紙講既有幾多真幾多唔係. 但的確, 狂插狂鬧對自己唔會有益處, 換轉我小朋友如果在真道讀緊, 真係會好傷心&心up, 亦唔知應點做, 希望校方都可以(可能亦已經做左)向家長有清楚交代, 釋除佢地既疑慮.

除左真道事件, 播道事件都一樣, 本來係大家好鍾意既學校, 因為面試結果既安排俾人狂插, 我都覺得佢安排係有不善, 但好多被reject既人就狂鬧狂丙, 先係話有幼稚園被black-list, 再希望佢地無人報下年殺校, 再而話interviewer有咖哩雞/唔專心, 再而就係狂插校長自大鍾意俾人刷鞋, 仲要鬧到一文不值, 唔通咁丙法對自己有益? 不停咁放毒針彈人地自己又會有好處?

需知審計署長都話十間DSS 9間有問題, 只係問題係大係小, 唔通你報/讀果間就乜問題都無? 只係未被發現或者因為種種原因未被發表吧? 我都想知有邊間DSS係perfect既. 希望各位尊重自己亦識得尊重人地, 呢度係open forum, 大家可以發表意見, 但唔代表可以講d損人不利已既說話, 希望大家保持討論區既和諧氣氛!

咁我算唔算新會員?
唔駛陰謀論諗人既, 都係睇講既野合唔合理既姐

原帖由 brian61950 於 10-11-21 19:42 發表
歡迎你,這位新會員.
‹ 上一主題|下一主題