用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 ** PART 4 **
go

仔女經 ** PART 4 ** [複製鏈接]

仔女經 ** PART 4 **

今次我第一啦.........                                   

Re: 仔女經 ** PART 4 **

sorlo,
咁呢位mama 既樣可能do幾愁, 比自己咁大上落,
買大開細, 次次清袋   :idea:

rclamlam 寫道:
maba,

你駛唔駛咁快轉版呀, 都未夠2000個?

小姐果間亞公校, 個個do 去番亞公中學, 仲
好開心tim, 我+吓先知原來好多activities, 仲無咩quiz+dict  tim

[quote]
sorlo 寫道:
maba

係呀, 好多媽咪係因為一次經驗, 而影響到第二次既決定囉

你同我真係有心靈感應啊...

sorlo 寫道:
rc 你唔記得maba 係永遠要第一既咩

我果時唔要佢, 個班主任仲問我點解?
我心諗.........六年小學都領會哂law

咁.....咁.............咁.............................下次比你第...................一..喇 :cry:  :cry:  :cry:

sorlo,

通常係夠2000先轉版架. 不過都無所謂既.

sorlo,

呢間公學 == 你講邊間, 我唔地才war..

sorlo 寫道:
maba:

原來你係放棄左呢間公學,我都未讀你既履歷表, 快的介紹下你呀囡讀邊間先啦

貧民區校黎架咋..

sorlo 寫道:
maba:

原來你係放棄左呢間公學,我都未讀你既履歷表, 快的介紹下你呀囡讀邊間先啦

sorlo,

回想起小姐六年前選小一果時我知有一條龍, 諗住升中時多d機會直升,所以報亞公, 仲報下午校,要一定得果隻.

小姐都係搭校車咋, hb,99,62 個個仲話為咩去到咁遠, 樓下呼有小學law :tongue:

sorlo 寫道:
maba:

呀囡個區得一間學校有聯繫(唔係一條龍), 唔近我屋企所以無報

yy ...醒d

yygoodo 寫道:

搞到我係PART3変左包尾添!

做苦差仲ke ke 笑

vivi_vivi 寫道:
報到

maba, 剛剛將妳上次俾我嗰本戰利品scan 完,今晚就拎隻手指番屋企dup 埋,完工。

寶血上智既朗誦比賽------小姐讓左2個名次比佢
我有去睇

[size=x-large]Good Morning~~~

今日我第一     

比你笑c我啦     

e本書好搞野bor

sorlo 寫道:
有無人知呢本書香港有無得賣??/

http://www.amazon.com/gp/reader/1842224018/ref=sib_dp_pt/104-5137986-3133521#reader-link

2bzmummy 寫道:
我服左佢o者 ....      [quote]
vivi_vivi 寫道:
2b,

算啦,其實part 1 都係佢開架啦。
[/quote]

sorlo, 有隻貓仔去左你度

係咪唔反得ma?
返工已經好緊張架啦, 比d笑料好無?
下次part 5 排左你做亞一啦     :tongue:

[quote]
2bzmummy 寫道:
您好茅    

唔聲唔聲 ..... 就係博個第一, maba 即係 maba ....       [quote]
‹ 上一主題|下一主題