用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港培正小學(幼稚園部) 想請問上午班既 mami...(上幼愛班)
樓主: lovelywinnie
go

想請問上午班既 mami...(上幼愛班) [複製鏈接]

hello 各位 dad & mum,

我個女讀上幼愛-西瓜組-霖霖呀, 都想 join 今次活動, 可以嗎?

原帖由 toniba 於 10-10-5 16:13 發表
many thanks Sugarcream!

I will check and come back to you later ..

原帖由 dondonchu 於 10-10-6 14:43 發表
有興趣參加gathering 的家長, 請在下表填資料.
時間:12:30am 30/10
地址: 名車博覽館 -  長沙灣深盛路8號碧海藍天

#   name              人數 (A=成人, C=小童)
1.  sugarcream      1A+2C
2.  dondonchu       1A ...

heiheilamlam    2A+2C

sorry, 之前好busy, 23/10 我都ok呀, 照舊2A+2C, thank you!

星期六, 日先嚟打風, 我真係唔想....

sorry x 100000, 最近真係好busy, 冇開bk, 我一定會到架, 我pm你留電話比你....cu

hello! 各位媽位, 上次去完"碧海"我就病左, 仲入埋醫院添, 今日先返工, 但係都仲係"溫溫"地......

14/11 有活動, 我真係好想去, 但係個老友結婚, 要去食lunch buffet, 所以嚟唔到, 失望極了, 下次記得搵埋我呀....

不過, 我真係要再次, 強烈, 十分之多謝曉樂媽咪, 好多謝你既勞苦, 所以既安排, 好正!

冇呀! 我個女冇多到貼字喎, 緊係你個寶寶叻叻啦....你都要加獎佢啦....

wa! 咁激, 唔會掛!!! 不過, 你都係小心d啦...你個大女心情如何呀

wei, 我都要去苗苗屋企呀, 記得通知我呀!

想問吓, 老師要求帶果個盒係咪一定要果日先帶得架, 之前帶係咪唔收架呢?  因為, 上次我早左還圖書, 老師唔收!!!

2A + 2C, (both day ok), thank you!

呀女去左香蕉組, 知唔知點解轉組既? 幾耐轉一次呢?

sorry, 各位靚太, 今個星期日我老公屋企做節, 所以, 唔去小白鷺啦, 下次再約啦...
‹ 上一主題|下一主題