用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 陳守仁 1st interview
go

陳守仁 1st interview [複製鏈接]

請問今天面試情況如何? 小朋友玩完出來開心嗎?
   1    0    0    0

係咪因為你小朋友的英文好叻, 佢識, 所以好開心? 我小朋友明天in呀, 好緊張mouth:" />

only games and draw? no questions??

我小朋友都係0508, 又係group E, sun 10:55am, 唔通全部0805都係group E??

佢話有中文/英文重組句子, 又有10條問題, 有埋答案, 叫佢地圈出正確答案, 佢話老師話, listen carefully, 跟住就開始問... 佢話佢只係記得第2條係... how many rabbits唔知咩? 佢答6...

樓上的家長話小朋友要跳舞, 有音樂就郁, 冇音樂就停, 其實佢地應該係玩緊simon said, 有音樂就郁/行, 到音樂停, 就會播... simon said... touch your mouth, etc... 我個仔話最尾2條好攪笑, 係個畫面度有隻手, 叫你shake hand, 同give me 5... 佢最記得lee 度jar... 因為每次佢講番都笑到停唔到 ....
‹ 上一主題|下一主題