用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 寶血幼稚園 跑馬地寶血收到信入黎傾下啦。。
go

跑馬地寶血收到信入黎傾下啦。。 [複製鏈接]

PM OFFER

10/08 GIRL, OFFER PM BUT WE LIVE IN KWUN TONG-VERY EXPENSIVE TRANSPORT FEE($1500)

kln line

you can phone to school to ask the teacher, then they will give a tel no. about your line.
原帖由 Totowang 於 10-11-4 10:44 發表
我想問吓褓母車調景嶺路線,請問有冇媽咪知?

i phone to school to ask the teacher, they give a tel to me.
原帖由 godloveus 於 10-11-4 11:20 發表
亞囡0810b,收咗pm.

但係我睇校車路線,冇一條過海喎,kenjo點解你知道有校車,又知道$1500呢?我哋都住九龍東,要諗下點返學.

我住油塘可以的話JOIN埋一起
原帖由 miumiu98765 於 10-11-22 02:07 發表

將軍澳返跑馬地50分鐘車程已算少, 因為通常架車唔止一間學校咁少, 一定會JOIN埋其他學校, 仲會兜路. 咁早應該唔會塞車, 最怕放學唔止50分鐘咁少. 其實九龍都有好多好既學校, 舟車勞頓對小朋友嚟講真係好辛苦. ...
‹ 上一主題|下一主題