用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 創價 2007 K1家長入來傾下^。^
樓主: janetngan2
go

創價 2007 K1家長入來傾下^。^ [複製鏈接]

Re: 創價 2007 K1家長入來傾下^。^

hi elysemama & 天使兒

你好!我都係07年k1上午班的媽媽,我在創價topic內見你們十分鍾愛創價幼稚園,我都比你們感染了,但是我想請問下你們對創價的認識是從那裡來的,因我對創價的認識只是從bk來,因我沒有朋友的子女在創價上學,而亦只是在面試和註冊日先到過學校兩次,我打算在16號前再去學校一次.請你們講講對創價的認識給我知,讓我可以有多一點資料和信心讓孩子入讀呢間好學校,真的謝謝你們!

mimi2004

hi oscar 媽媽:

你好!你仔仔讀緊k1讀得係咪好開心呀,創價的老師係咪真係好有愛心呢?你可唔可以講多d創價的一切比我知,讓我認識多一點,其實之前我都發過一個回應如下,睇下你可否幫下我!

你好!我都係07年k1上午班的媽媽,我在創價topic內見你們十分鍾愛創價幼稚園,我都比你們感染了,但是我想請問下你們對創價的認識是從那裡來的,因我對創價的認識只是從bk來,因我沒有朋友的子女在創價上學,而亦只是在面試和註冊日先到過學校兩次,我打算在16號前再去學校一次.請你們講講對創價的認識給我知,讓我可以有多一點資料和信心讓孩子入讀呢間好學校,真的謝謝你們!

mimi2004

Hi Oscar 媽,

好多謝你的回應.我仲有d問題想問就係學校多唔多親子活動?課餘學校有沒有興趣班(當然係自付啦)?有沒有暑期班提供?咁你小朋友有沒有在外面學其他興趣班和暑期班?sorry太多問題...

mimi2004

hi elysemama,

好多謝你同我分享對創價的認識,我而家安心好多了,thanks!

mimi2004

hi oscar 媽,

你意思係定期會有傳單派給家長是在校外學嗎?貴唔貴?多唔多學生join in ?

mimi2004
‹ 上一主題|下一主題