用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 有無09年崇幼主流家長,入嚟交流吓啦!!!
樓主: Monty
go

有無09年崇幼主流家長,入嚟交流吓啦!!! [複製鏈接]

回覆 # 的文章

...................小朋友名........ 住地區........上/下午班
Monty             卓瑤              牛池灣          上午班
Tina                 思思              美孚            上午班
Skyyoyobebe   柏希              西貢            上午班
曦彤媽媽           雋曦              油塘            上午班
miutang           思捷 (囝)        荃灣           上午班
jenny媽媽         欣欣              荃灣            上午班
Cat                  樂淳              荃灣            上午班
cinnymama      程程             土瓜灣         上午班        
aleenng           Anson          將軍澳          上午班
靚太太               俊言              油塘          下午班
Eugnen             浚愉              深水步        下午班
b_lsh                凱添              馬鞍山       上午

[quote]原帖由 Tina 於 09-7-19 22:46 發表
我今天收到信啦! 我囡囡是幼望班, 多多指教.

幼信班
曦彤媽媽------------------雋曦
Monty  -------------------卓瑤

幼望班
Tina    -------------------思思
b_lsh  -------------------凱添

幼仁班
skyyoyobebe-------------柏希

回覆 6# Tina 的文章

hi, 到時在家長日見

回覆 4# Tina 的文章

HI TINA,

係呀, 思思好叻女, 識得照顧自已, 老師叫小朋友做的野都冇問題, 佢重主動舉手面向同學自已唱歌"HELLO 你好嗎"介紹自已.  

回覆 5# Tina 的文章

HI,
校車都遲成15分鐘, 但姐姐話個編號唔同左, 應該唔會轉車呀?? 我叫左姐姐今日睇吓車牌check吓.

係呀4日我都陪凱添因冇人帶, 我坐係到睇佢地啲表現咁.

老師ok唔ok就有待觀察, 唔想咁快下評語. :p

回覆 1# Tina 的文章

我都冇收到老師電話, 但我就在凱添第一日自已搭校車打電話比老師問佢情況咋.

回覆 2# Tina 的文章

hi hi 思言媽咪,

我係凱添媽咪呀, just say hi!!

回覆 4# Tina 的文章

HI 思言媽咪,

有報呀, 係12月28日個組, 感啱凱添多點.  
‹ 上一主題|下一主題