用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 培僑書院 培僑 09/10 1C 班請進!
樓主: sumichow
go

培僑 09/10 1C 班請進! [複製鏈接]

Hi,
咁多位媽咪我個女都係1C, 希望大家日後多啲交流.  另外想問下點解仲未派 SPI 書包呢 ?? 今日阿囡連張單都攞返嚟比我真奇怪
Ah B

擒日阿囡同我講  1c 只有14個同學, 大家知唔知是否呢? 咁其他班係咪都係咁少人架, 真係唔係好明學校既安排, 黎緊9月2日返去聽講座時真係要捉住老師問清楚
Ah B

有冇家長知道今日無派到英文書喎   同埋係咪有 p.e 堂個日就全日都著 sport uniform 呢 , 點解學校無出 notice 通知架
Ah B

各位明天有個講座喎, 大家會唔會去聽呢 ? 到時真係要捉緊啲老師問下佢地既安排係點, 完全都無通知過家長佢地上堂帶咩書, 英文書又無派到
Ah B

擒晚聽完個講座終於都知道學校大約既流程同埋佢地教學既理念, 雖然唔知到底岩唔岩阿囡, 但係心中既問題都可以解答到, 每日見到佢都開開心心咁出門口返學, 我覺得呢樣先係最重要
Ah B

擒晚聽完個講座終於都知道學校大約既流程同埋佢地教學既理念, 雖然唔知到底岩唔岩阿囡, 但係心中既問題都可以解答到, 每日見到佢都開開心心咁出門口返學, 我覺得呢樣先係最重要
Ah B

我都想知另外派咗本 "童夢童真", 係咪只係寫第一頁呢 ??
Ah B

Natelie :

thanks for sharing.

但係本 Bookmax 係咪逄星期一都要交回學校呢 ??
Ah B

oic,  Thanks
Ah B

上次去完家長會聽老師講佢地每日都會將功課 post 上 e-class 但係我找唔到呀, 有冇其他家可以幫手話我知係邊度可以找到呢 ? 因為阿囡每日返黎都唔記得炒係 手冊上真係激死我
Ah B
‹ 上一主題|下一主題