用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 只有york录取女儿
go

只有york录取女儿 [複製鏈接]

York 的小學派位很差的嗎?

原帖由 Emily2009 於 10-12-8 14:00 發表
如無其他選擇,當然無可奈何要讀YORK,但如有其他選擇就一定唔好讀YORK,因為YORK的教學理念及小學派位實在太差,試想下一間差不多係人都收的幼稚園會有D嘜好野出離.... ...

你講得好好呀 佢真係好似同 york 有仇架, 成日話 york 好差好差, 阿豬阿狗都收, 升小一又差, 但又無證無據, 雖然我唔係 york 既家長, 但都有點睇唔過眼

原帖由 piggymike 於 10-12-9 18:24 發表
唉...你地唔好理emily2009 comment york的野啦...
逢係有關york的topic..佢就成日話到人地間學校點差點差...又話人地亂收學生..好似同人地有仇咁..
有人問佢點解..又唔講..連人地的學生都講到鬼咁差..
真係唔知佢有 ...

講得好!

講得好!
原帖由 PEGGYP 於 10-12-10 09:52 發表
哈哈, 睇番D舊record, emily你都好鍾意睬york個wor, 成日話york唔好, 你可以舉出例證嗎? 如果沒有,就請你"收聲"....
知道你個小朋友會repeat k1, 然後下年入SC既k1,好恭喜你....不過唔係只有sc係好學校, 你 ...

大家唔駛理呢個Emily2009架, 佢次次一聽到 york 呢個字就會失控, 無憑無據胡亂批評, 仲要批評埋 york 既家長, 大家當佢透明得架啦!

原帖由 Emily2009 於 10-12-15 22:27 發表
我真係睇唔過眼妳地DYork媽咪,人地講小小York的不是,就俾妳地圍攻,淨係識自己讚自己間學校,真係誤導果D未入讀York的媽咪,等佢地真係以為York好好... ...
‹ 上一主題|下一主題