用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿幼兒園 報咗2011年[聖保祿幼兒園]的,一齊傾吓啦 ...
樓主: max1116
go

報咗2011年[聖保祿幼兒園]的,一齊傾吓啦 [複製鏈接]

KaHeibaba, 想請教您, 您囡囡班中大B同小B學習進展會不會差好遠呢, 小女9月初出生, 其他PN一般會以年齡分班, 而SPDN就一齊學習, 謝謝您

是不是小朋友跟父或母是同一個課室? 只有一個家長入內呢?

yes, i remember "boulder" too in the old threads.  Thanks anyway :)

今天已經好緊張! 雖然機會好好好微, 除了呢間, 仲有什麼學校未出offer? 點解您仲要等2封信呀?

原帖由 榛子果仁 於 11-3-25 13:15 發表
哈, 大家幾時開始諗住返去睇有無信?
我估下星期開始步入作戰狀態...

我仲要等2封信呀...

crystalpui
之前說舊post, 有去in但fail咗的媽咪話, 老師同佢講, 個囡好細個... 我估, 個老師感覺小朋友係咪好b係重點, 未 ...

我估復活節假前應有結果掛, 即今個星期或下個啦! Max, 我地睇您頭加

睇番前幾年的留言有D小朋友係直接收"取錄信"(好似話有兄姐就讀), 重要早過"面試信"出, 唔知今年有冇呢D case 呢, 好羨慕呀!
‹ 上一主題|下一主題