用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 KTS 2ND IN
go

KTS 2ND IN [複製鏈接]

點解好似無咩人提明天KTS 2ND IN 補考?? 我是明天補考的. 唔通無人再去2ND IN???
   1    0    0    0

回覆 1# crystalwsm 的文章

咁又係, 而且有好多小朋友都有OFFER. 可能都唔黎.

咁有無朋友已經去左2ND IN, 但又有第2 間小學OFFER. 就算KTS 14/12 公報結果, 收左都唔會讀呢??

回覆 1# silvia_ng 的文章

好的.THANKS!!

因為19/11 不能出席原定的2nd in. 所以今日補考. 你考左的話唔洗擔心. 等結果就得喇

回覆 1# marbub 的文章

老師好多問題問. 例如 : 點降簡kts, 無中學架bor. ... 口啞啞. 請問妳地點答呀??

唔知係咪見我地個2位老師決定收唔收架呢.

回覆 1# cookiegg 的文章

重問左覺得點先可以做到同學校配合. 有無人知點答呀???

回覆 2# kellyjason 的文章

kellyjason 妳的問題跟我的起碼有50% 唔一樣.
問左我地家中是否只有一位小朋友, 平時邊個CHECK 家課, 點解要簡KTS.

咁妳覺得自己答成點呀??

回覆 1# Edvychan 的文章

我想問KTS 無中學BACK UP 各位點答??

回覆 1 Yanamami 的文章

does anyone know many kids will be accepted by KTS after 2nd in?? if not accept, it would be waiting list or reject letter???

回覆 3# YY天使 的文章

YY, 咁妳點答呀. 我無尼條問題. 如果有....我會答. 係咪好重要?? 如果係, 我一定攞, 如果唔係, 可唔可以明天??

回覆 3# YY天使 的文章

YY, 咁妳點答呀. 我無尼條問題. 如果有....我會答. 係咪好重要?? 如果係, 我一定攞, 如果唔係, 可唔可以明天??

回覆 1 NamB 的文章

妳係邊間房呀?? 我記得有一間係特別耐架. 唔知係16 定 17...咁有無影響小朋友表現呀?? 如果無就得喇.

回覆 1# MySon 的文章

我見2個都係女老師, 唔係主任.
希望快D有結果!! 好心急.

回覆 3# bobo_ling 的文章

咩表情係REJECT?? 妳老公可能FEEL 錯呢.

回覆 1# Edvychan 的文章

我都係喎.

其實有無人知, 係唔係見我地個2位老師就可以決定收唔收小朋友呢??
‹ 上一主題|下一主題