用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 已收根德園信
樓主: bvei
go

已收根德園信 [複製鏈接]

恭喜晒! 我都收到信,但係am class Kent Road.  我地重諗緊......其實兩個校舍有乜分別呢?

原帖由 小程程 於 08-11-29 15:18 發表
剛收到信,收左AM class多實校.
我同老公都好開心,因為係我地既首選!:)

624 & kimmie,

其實in 咗咁多間,收唔收真係睇彩數。我真係冇諗過kv會收,因為呀仔嗰日都冇答晒D問題,臨走老師比糖佢又答非所問,所以真係幾意外!反而我估民X會收但結果只係waiting.  等埋其他KG嘅消息,我諗應該會有好多位放返出黎,加油呀!   KV 係咪你地o既首選?

原帖由 Luky624 於 08-11-29 23:21 發表
iris and 小程程
恭喜哂.....真令人羨慕,仲要 a.m class....well done

kimmiechiu
I same as you on Waiting list.... anyway.. don't give up..你都似和fc1688 in 又x村??

624,

Pl check pm.

原帖由 Luky624 於 08-11-30 15:35 發表
iris
咁又唔一定是首選,只是我覺得呀仔D性格,幾適合呢間.過都同意看彩數.呀仔當日表現welldone,但都唔ok.唔緊要嘅呢.天父會安排.

kimmie,
又*村 好架,我都收左a.m class. 只是想如Kv收都有得算擇. Full day is be ...

Sent again.  Pl check.

原帖由 Luky624 於 08-12-1 13:40 發表
iris,

check it already... but see nothing .
pls send again
‹ 上一主題|下一主題