用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 有關自行&叩門問題
go

有關自行&叩門問題 [複製鏈接]

大家好~想知道自行果時,我第1選擇揀左A,但冇接收到面試通知,
而第2選擇揀左B,有去面試,待9/7 公佈結果~
想知道大抽獎果陣,我將B擺上第1選擇位置,第2選擇擺A,
個學生會唔會大機會入到B呢???
THZ~

另外想知道9/7公佈結果當日,
家長需要陪同子女一齊回校嗎??
如果派唔到自己心儀果間中學,
1/ 係咪要即刻飛去心儀果幾間中學叩門呢??
2/ 需要攜帶什麼文件??
3/ 會唔會即日再面試??
4/ 叩門當日會即刻知道結果嗎??

謝謝~

2    0    0    0

多謝你O既回覆
另外想知大抽獎"分組再以隨機編號派位" 是什麼分組??
其實大抽獎第1選擇,成功率有幾多??

回復 安格斯媽媽 的帖子

你好~想知道自行果時,我第1選擇揀左A,但冇接收到面試通知,
而第2選擇揀左B,有去面試,待9/7 公佈結果~學生成績屬於b2尾b3頭~
想知道大抽獎果陣,我將B擺上第1選擇位置,第2選擇擺A,呢個選擇會唔會有d愚蠢/ 予盾~

還是應該照自行選擇一樣擺法呢??
即是第1選擇A, 第2選擇B ~
thz

回復 安格斯媽媽 的帖子

其實自行果陣,係咪間中學收左個學生,就唔會參加大抽獎??只不過家長們要照填表交回小學呢~

另外自行& 大抽獎 結果都係9/7 小學學校公佈,對嗎??
thz~

謝謝你啊~
你知道大抽獎是否多數會派頭三位選擇嗎??
thz~
‹ 上一主題|下一主題