用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 2010全港中學排位
樓主: khmama
go

2010全港中學排位   [複製鏈接]

thank you khmama~~不過真係無諗到迦密原來勁過協恩

原帖由 Michael2011 於 11-5-3 23:02 發表
Dear Ms or Mr Khmama,

I am totaly disagree your listing, it make everyone confuse at thise important moment. And it is unfair to every school in HK. I strongly request, please delete this topic and l ...

咩事要鬼鬼祟祟開新account黎周圍煽火?唔該你清清楚楚交代下就真呀

原帖由 霖霖B媽咪 於 11-5-3 23:43 發表

唔明大家點解咁多疑心, 人地義務UPDATE D 資料, 仲要係好多網人友要求, 人地至仗義幫忙, 搵咁多數據, 唔係易, 仲要被人咁多推測!!
資料性既野, 你咪當參考囉...... 你地又咪以為老師講既一定岩, 我自己 ...

俾佢攪一攪,下年khmama唔再幫其他mami手就麻煩喇

原帖由 兔仔得媽 於 11-5-4 11:43 發表
我真係睇唔過眼呀!你係邊個,明人不做暗事,真係同e+嗰d食屎議員一樣,攬亂左個社會對你有乜好處?Khmama & Greendotdot同你有深仇大恨?佢地兩位都係好有心的人,你唔鍾意可以唔入黎,依度無人需要你ge意見!
過主啦!

...

不如你自己開過個TOPIC啦,你咁樣咪盞攪到自己仲黑人憎?你男人老狗成個C9咁,話唔覆又覆,真係好屎忽鬼架嘛...
p.s我無乜點讀過書,無你咁叻,你就當放過我啦,我上黎BK都係搵下資料,收下風咁

原帖由 JoJo 於 11-5-5 13:18 發表
各位,
收到舉報, 因涉嫌之會員只是不斷重覆打同一個訊息. 有灌水之嫌 及滋擾本討論區之討論氣氛 現已封戶!

在此希望各會員如留意有滋事者擾亂本論壇及有違版規行為的, 請按 "舉報" icon, 版主及超版收到 "舉報" 會 ...

版主萬歲~

回覆 280# khmama 的文章

聖道迦南書院係順利邨紀律部隊宿舍對面,隔離係匯基,我娘家就係係果頭,親身觀察,校風真係麻麻,食煙講粗口都有,不過佢個校長勁nice
‹ 上一主題|下一主題