用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖瑪加利男女英文中小學 2011 - 2012 升SMC P.1, 已有Offer的小統計
樓主: kanahose
go

2011 - 2012 升SMC P.1, 已有Offer的小統計 [複製鏈接]

我仔仔今年都考到SMC , 仔仔在First In. 就已經話很鍾意呢間學校, 在Second In. 時, 仔仔話他很喜歡和李副校長談話, 有英文及少少中文, 都有問佢有否做家務, 佢話媽咪做晒, 我心諗死啦! 結果仔仔被取錄, 他很開心呢。但將軍澳沒有校車, 不知點算呢?

原帖由 Sharon.123 於 10-12-4 09:04 發表
(1) kanahose (SMC send offer letter 日期: 21/10)
(2) cpcog (we received the letter on 2/10)
(3) wailongma (received the offer letter on 18/10)
(4) momhk (received the letter on 2/10)
(5) SILVIA_NG (re ...

(16) Alfred9089 (received the letter on 4/1)

Dear Sharon.123,

咁你大仔/女依家點樣返smc呀, 麻煩你通知我,我住近將軍澳廣場,如果咁講, 將軍澳往smc下年起碼有3個學生(你既兩個小朋友及我既仔仔), 我地可以同學校商量,Thank you,我地依家正搵咁保母車。

原帖由 kanahose 於 11-1-10 08:40 發表
恭喜你,希望小朋友有機會做到好朋友!

係呀, 希望小朋友有機會成為好朋友! 可以在同一班啦!
‹ 上一主題|下一主題