用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2011年迦南(金巴倫道)的N班同學仔
go

2011年迦南(金巴倫道)的N班同學仔 [複製鏈接]

我上星期六先見咋, 仲等緊信呀, 希望得啦, 不過我係報下午班.

原帖由 snow228 於 10-11-24 09:13 發表
請問九龍塘迦南全日及半日分別幾錢學費?

九龍塘冇全日班的.

原帖由 whychan777 於 10-11-23 12:41 發表
我都係pm班...........吾知交吾交好.........
又想am喎........但放棄又驚無左個位........
想問下大家覺得迦南課程如何呀? 係咪淺啦.....

成日都有人話迦南好淺, 你覺得點為之深, 點為之淺呢?

原帖由 wy1219wy 於 10-11-23 12:37 發表
我囝囝都收咗,不過係PM offer,我仲唸緊交唔交留位費..........

請問你係報 am, 但係佢比 pm offer 你?
請問你地幾時 deadline 交留位呀, 我正正等緊 pm 位呀, 亞仔 in 得唔太好呀, 我冇報第二間架.

原帖由 beubeupig 於 10-11-24 11:50 發表
我個囡係0812超大b,都係有pm offer,我想問有冇人試過由pm申請轉am係成功的?

即時轉就好似冇乜, 但好多到 K1 時成功轉 AM.

原帖由 LMCK 於 10-11-27 20:25 發表
今日都剛收到pm offer.  唔知交唔交留位費好, 因為迦南唔係我杯茶, 但又怕哥哥讀緊果間學校唔收?

我係 waiting pm 位, 既然唔係你杯茶, 請不要 hold 位, 留給其他仍等待中的家長吧!

原帖由 dorajoyce 於 10-11-29 11:12 發表

me too... am class (N1)....

請問你第二個小朋友係幾多月呀.  我細仔係 8 月架, 有家姐讀緊 k2 都係得 waiting list 咋.  不過我仔 in 時都未足 15mth, 真係 in 得唔好.

原帖由 yee79 於 10-12-9 00:06 發表
我都黎報到, 我細仔係0909, 20 號 interview, 4號已經註冊

嘩, 乜今年要成2700, 加埋校車, 咪成3千7...都幾貴...不過有k1 backup, 到出年考唔到都起碼有間係手...

其實迦南既pn 書都幾深下, 上學期中英各4本書... ...

$2700 幾年架喇, 我女今年 k2, 佢 n1 時都係 $2700.

地區唔同租金都唔同啦, 之前有人講過藍田係 $25xx.  金巴倫應該係最貴的了.

原帖由 wy1219wy 於 10-12-10 11:13 發表
今年N1學費 $2700,但下年(2011-2012)學費好似會再貴D.......上次interview時個briefing好似有講!有冇家長可以確定???

真係, 我上次冇聽到個 briefing 呀, 咁會係幾錢呀?
‹ 上一主題|下一主題