用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇金巴倫道迦南waiting收到通知有offer?
go

有冇金巴倫道迦南waiting收到通知有offer? [複製鏈接]

個主任話一兩星期內會出一批信.

之前有幾個家長話打過返學校, 話係電話通知.  我個 case 係有家姐讀緊但係細佬得 waiting list, 咁我打過去學校問, 個主任話會收我個仔, 但係信要遲啲出, 等埋 waiting list 後補的一次過先出.

原帖由 ling121933 於 10-12-10 17:20 發表
咦...但係我之前問過學校
佢話waiting如果有offer
會用電話通知
唔會出信......

佢唔出信比你, 你點知入錢去邊個戶口留位呀, 冇可能在電話講戶口號碼架喎.  我諗係先以電話通知, 再寄相關文件.

原帖由 ginger4cat 於 10-12-14 22:32 發表
Received phone call today, got PM offer, need to pay deposit by Monday.

請問你電話通知時係咪講埋戶口號碼你知, 定係寄信通知你呀.  咁你收到信未呀?

死喇, 我收到 CALL 但係仲未收到信添.
‹ 上一主題|下一主題