用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 St Cat PN Application
go

St Cat PN Application [複製鏈接]

好驚到果日又唔記得左DL FORM...

原帖由 kwansara 於 11-11-23 17:23 發表
如家長欲為子女申請2012 – 2013學年之幼兒預備班(PN)學位,請於十二月五日瀏覽本網頁的報名資料。

再跟手叫前面既朋友幫手交表嗎 ??? HHAHAHAA....

我覺得N班都咁樣..真係覺得好可憐囉

原帖由 cclemon2009 於 11-12-8 00:13 發表
希望明天條隊可以排到去我公司附近啦!

我唔係笑人,千其唔好誤會。。只係講下笑。。

只係覺得就算學校講左會派幾多表,唔講都好。。都係會出現排隊既情況。。明天唔知會唔會見報呢?

原帖由 ideeideeidee 於 11-12-8 00:26 發表
唔好笑人排隊~人地唔付出邊有收獲呀?

原本都唸住中午去博下...係啦..無計...到時先算...

點解尋晚開始派既 ?
係囉..無1000都可能會暴動喎咁....

原帖由 jcckeung 於 11-12-8 08:17 發表
300份?!無可能吧?
最少要2000份至唔會引起暴動!

我決定唔交LU...唔使心掛掛....祝你地成功攞表...成功INTERVIEW啦!

SORRY..睇錯野添...不過算喇...我已家當睇最新動態就算喇...

原帖由 大白豬 於 11-12-8 08:46 發表
唔係, 佢尋晚開始排, 今朝先submit信.

如果SC一早講左有幾多張FORM派..感覺"均真"啲....但夠竟要派幾多先好...我唸連學校都唔敢亂講..講左又係比人話迫人排隊...呢樣果樣...即係講又死..唔講又死...咁不如睇情況...收多啲30蚊....
到今日佢個網都未話截數...我反而覺得佢既PN班反應唔係太激喎....

我同你一樣都無報ST.C...又係MISS左HKPS攞FORM...但都覺得無乜野....算啦....順其自然!

原帖由 cat8141210 於 11-12-13 15:55 發表
終於追返晒你地D POST...
我最後都係冇去到ST.CAT交文件架...
結果第二日係爽報見到有關家長排隊單野...
真係O左咀...
我估唔到真係有家長會搞到一件咁簡單既事變成咁緊張囉...
想講呢個只係你地既小朋友學習階段既 ...
‹ 上一主題|下一主題