用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 UK doctor shadowing
go

[英國] UK doctor shadowing [複製鏈接]

我囡想讀medicine! 現在在UK讀Year 12....A-Level成績可以(即A哂)!聽講話出年報Medicine在Personal statement 一定要有相關經驗如doctor shadowing...當初報學校時又話又配套但現在好似乜都冇。。要自己搵。。我隔咁遠好難幫。。。現在好徬徨驚真係錯過機會咁過來讀反而兩頭唔到岸。。希望過來人可以幫手。。謝謝大家
   2    0    1    0

回覆 iloveyoga 的帖子

謝謝你資料,我都有叫佢自己找吓。。不過佢仲細對求人經驗都係不足。。所以我要向大家請教再看看有什麼可幫佢。。。當然我已經不時吹佢都要靠自己/找學校/找監護人/Host family/personal tutor.。。但怕錯了時機><

回覆 manning2014 的帖子

謝謝,我就是頭痛中。。我太太已經是做相關行業都難幫佢找。。我現在乜都要試下了

回覆 iloveyoga 的帖子

謝謝資料!我都會叫佢自己努力搵!希望成功啦

回覆 adobee 的帖子

這點也有點了解,所以佢已經選了相關subject了...但最難便是找相關工作!謝謝資料
‹ 上一主題|下一主題